21 maart 2024

Open dag

Open dag MBO Vliegtuigtechniek

Zoek jij een vliegende start voor een toekomst vol technische uitdagingen? Ben je gefascineerd door de mysterieuze binnenwereld van vliegtuigen en de complexe systemen die ze laten vliegen? Kom dan naar de open dag van mbo Vliegtuigtechniek.

Stap tijdens onze open dag binnen in onze hangaar en ervaar hoe je nieuwe klaslokaal eruit kan komen te zien. Spreek met onze enthousiaste studenten en deskundige docenten, die je alles kunnen vertellen over de wereld van vliegtuigtechniek. Stel gerust al je brandende vragen en ontdek hoe jij jouw technische passie kunt omzetten in een bloeiende carrière.

Maar wist je dat onze opleiding niet alleen over vliegtuigen gaat? Ontdek hoe een vliegtuig een knap staaltje techniek is, waarin elektrotechniek, mechanica, koeltechniek en nog veel meer naadloos samenkomen. Bij ons leer je niet alleen over vliegtuigtechniek, maar ook over de verschillende disciplines die essentieel zijn voor de werking van een vliegtuig of helikopter.

Dus, of je nu droomt van de vliegtuigtechniek, een passie hebt voor techniek in het algemeen, of gewoon nieuwsgierig bent naar de veelzijdigheid van technologie in de luchtvaart, op onze open dag ben je van harte welkom!

Waar, wanneer en hoe?

Donderdag 21 maart 2024
17:00 – 20:00 uur

Aviolandalaan 35, Hoogerheide

Aanmelden is niet nodig
Heb je al een vraag? Stel hem hier
Naam(Vereist)