Kennismaken?

Met de klas op bezoek

Met de klas op bezoek

"Ontdek de hoogvlieger in jezelf!"

Beste docenten en VMBO-leerlingen,

Hebben jullie altijd al willen weten hoe het voelt om vliegtuigen te onderhouden en te repareren? Staan jullie te popelen om de wereld van de luchtvaart van dichtbij te ervaren? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Een unieke en opwindende kans wacht op jullie: een onvergetelijk bezoek aan de AM&TS, dé school voor MBO Vliegtuigtechniek in Hoogerheide!

Wat staat jullie te wachten?

Bij de AM&TS is leren een spannend avontuur. Tijdens jullie bezoek krijgen jullie de gelegenheid om te proeven van een van de meest boeiende en veelbelovende vakgebieden ter wereld: de vliegtuigtechniek! Stap in de fascinerende wereld van vliegtuigen en ontdek hoe de experts van morgen worden opgeleid.

Ontmoet de experts

Onze gepassioneerde docenten zijn ervaren professionals in de luchtvaartindustrie. Ze delen graag hun kennis en enthousiasme met jullie. Jullie zullen versteld staan van hun verhalen over het werken aan vliegtuigen en hoe zij de toekomst van de luchtvaart vormgeven.

Hands-on ervaring

Natuurlijk blijft het niet bij praten alleen. Jullie zullen zelf de handen uit de mouwen steken in onze state-of-the-art werkplaatsen. Onder begeleiding van ervaren vakmensen mogen jullie praktijkopdrachten uitvoeren. Van het inspecteren van motoren tot het uitvoeren van kleine reparaties – jullie zijn de monteurs van de toekomst!

Ontdek onze faciliteiten

De AM&TS beschikt over de nieuwste apparatuur en moderne faciliteiten die essentieel zijn voor het opleiden van luchtvaarttechnici van topniveau. Jullie krijgen een exclusieve rondleiding door onze campus, waar jullie zien hoe theoretische kennis naadloos wordt verbonden met praktische vaardigheden.

Stel al je vragen

Bij de AM&TS geloven we dat nieuwsgierigheid de sleutel is tot succes. Tijdens jullie bezoek is er uitgebreid de mogelijkheid om al jullie vragen te stellen aan onze docenten en studenten. Of het nu gaat om het curriculum, toekomstperspectieven of studiebegeleiding – wij staan klaar om jullie te inspireren en te informeren.

"Maak van jullie toekomst een vlucht naar succes"

Het bezoek aan de AM&TS zal jullie horizon verbreden en jullie inzichten geven in de spannende wereld van vliegtuigtechniek. Wie weet worden jullie de pioniers van de luchtvaartindustrie van morgen! Dus pak deze unieke kans en meld jullie klas aan voor een leerzame en avontuurlijke dag bij de AM&TS.

Reserveer nu jullie plek

Aarzel niet langer en laat deze kans niet aan jullie voorbijgaan. Neem contact met ons op om een datum te reserveren voor jullie bezoek. Wij kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op onze inspirerende campus in Hoogerheide!

Tot snel bij de AM&TS, waar jullie dromen over vliegtuigtechniek werkelijkheid worden!