Aan de slag bij

Vliegbasis Woensdrecht – Koninklijke Luchtmacht

Over Vliegbasis Woensdrecht - Koninklijke Luchtmacht

De Luchtmacht moet kunnen vertrouwen op goed materieel. Medewerkers (militiairen én burgers) op Vliegbasis Woensdrecht zorgen hiervoor. Wij zijn verantwoordelijk voor het groot onderhoud en materiaalbeheer van de vliegtuigen, helicopers en het andere materieel van de Luchtmacht. Daarnaast worden op Vliegbasis Woensdrecht militaire- en vakgerichte opleidingen verzorgd en maken vliegers hier hun eerste vlieguren. Iedereen draagt met zijn of haar werk op de Vliegbasis bij aan vrede en veiligheid.

In beeld
Stageomschrijving

Voor stagiaires is het mogelijk om mee te lopen bij diverse afdelingen binnen de Vliegbasis die te maken hebben met vliegtuigonderhoudstechniek. Zo krijg je een kijkje aan de andere kant van onze hekken en werk je mee aan onze werkzaamheden voor vrede en veiligheid.

Werkomschrijving

Op Vliegbasis Woensdrecht wordt bijna alles rondom vliegtuigonderhoudstechniek gedaan. Van werken in een hangaar aan onze (wapen)systemen tot het componentenonderhoud en bevoorrading. Een deel van benodigde opleidingen wordt door Defensie gefaciliteerd. Je kan deze functies uitoefenen militair (na een speciale opleiding) of als burgermedewerkers. Als militair kan je ook ingezet worden op je vak uit te oefenen in een uitzendgebied. De Koninklijke Luchtmacht bied je naast opleidingen en een bijzondere werkplek ook goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Contact Vliegbasis Woensdrecht – Koninklijke Luchtmacht

Kom direct in contact met:
Alina Kuijpers

T: 0622288984

Stuur direct een e-mail