Aan de slag bij

Transavia

Over Transavia

Natuurlijk ken jij als vliegtuigonderhoudstechnicus onze luchtvaartmaatschappij. Transavia is immers de nummer 1 budgetluchtvaartmaatschappij en qua grootte de tweede airline van Nederland. Maar wist jij ook dat de ruim 2.000 Transavianen:

– elk jaar 9 miljoen zakelijke en vakantiereizigers vervoeren? Zo brengen we samen mensen samen.

– echt oog voor elkaar en de passagiers hebben? Iedereen verdient het om gezien te worden.

– veel ruimte krijgen om binnen onze platte organisatie hun baan zelf in te richten?

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE-KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s: 230 bij de Technische Dienst, 600 vliegers, 1300 cabin attendants en 370 kantoormedewerkers.

In beeld
Stageomschrijving

Je volgt een leuke studie en je wilt je alvast oriënteren bij een aantrekkelijk bedrijf wat jou aanspreekt. Je wilt niet zomaar een stage, maar zoekt een bedrijf waar je echt wat toevoegt, je verantwoordelijkheden hebt en samenwerkt met vriendelijke collega’s. Transavia biedt jou die mogelijkheid!

Zit jij momenteel in jouw laatste jaar mbo-4? Dan is een stage bij Transavia zeker mogelijk! We hebben plaatsen op Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Tijdens jouw stage krijg je begeleiding van onze ervaren collega’s en draai je volledig mee in het rooster. Zo leer je het werk écht goed kennen!

Werkomschrijving

Transavia vliegt nu nog met 45 eigen Boeings. Op de agenda staat een vlootvervanging: van Boeing naar Airbus. Vanaf begin 2024 gaan we ook vliegen met 7 Airbussen: de Airbus A320neo en de grotere A321neo. Met onze vliegtuigen vliegen we naar bestemmingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. En weer terug. Die buitenlandse bestemmingen kunnen betekenen dat jij eens afreist naar locaties zoals Casablanca, Mallorca of Reykjavik. Hier voer je dan terplekke een reparatie uit. Nu komt dat niet heel vaak voor: samen met jouw collega’s doe je er alles aan om de moderne vloot in topconditie te houden en spoedreparaties te voorkomen.

Meestal sleutel je in een hangar op Schiphol aan een Boeing. Of werk je tussen de vluchten door op de lijn. Niet alleen de baan is afwisselend, ook de werktijden variëren. Bij ons werk je het hele jaar door in een afwisselend rooster. Wat jouw werk als vliegtuigonderhoudstechnicus bij Transavia extra bijzonder maakt?

– Bij Transavia werk je afwisselend in de hangar en op de ‘lijn’. Zo leer je het hele vliegtuig kennen en kan je veel kennis opbouwen.
– Met jouw enthousiaste collega’s draag je samen de verantwoordelijkheid voor de luchtwaardigheid van het toestel.
– Doorgroeien van monteur tot grondwerktuigkundige is bij ons het doel.
– Je maakt deel uit van onze luchtvaartmaatschappij. Hierdoor ervaar je direct het effect als onderhoud niet op tijd is uitgevoerd. Kan jij de uitdaging aan om het vliegtuig tijdig in de lucht te krijgen?
– Je hebt regelmatig contact met collega’s uit de cockpit en de cabine.

Contact Transavia

Kom direct in contact met:
Iris Mink

T: 0628743443

Stuur direct een e-mail