Aan de slag bij

SPECTO 

Specto Aerospace
Over SPECTO

Bij SPECTO voeren we reparaties uit aan lichtgewicht vliegtuig- en helikopteronderdelen. In onze eigen werkplaatsen in Lelystad en Woensdrecht, maar soms ook in de hangar van onze klanten in binnen-en buitenland. Bij ons draait alles om creativiteit, innovatie en ambacht. We werken met een jong, hecht en enthousiast Team waarin we het opleiden, trainen en begeleiden van collega’s niet als bijzaak zien maar als basis. Hier nemen we dan ook graag de tijd voor en alleen zo halen we samen het beste resultaat.

Werken en stagelopen bij SPECTO betekent leren in een inspirerende omgeving, waarin ambacht en moderne technieken moeiteloos in elkaar overlopen.

In beeld
Stageomschrijving

SPECTO Aerospace is een zelfstandig, onafhankelijk en gecertificeerd luchtvaart-technisch bedrijf, gevestigd op Lelystad-Airport en op de luchtmachtbasis Woensdrecht. In beide vestigingen repareren we hoogwaardige composiet onderdelen voor de internationale luchtvaart- en defensie-industrie. SPECTO heeft alle benodigde vakdisciplines in huis: van inspectie, reparatie en spuiten tot en met het testen van vliegtuigonderdelen. Tijdens je stageperiode bij SPECTO zullen we je meenemen in de dagelijkse werkzaamheden in onze shop en leren we je de kunst van ons vak.

Werkomschrijving

Jouw stage begint met een uitgebreide introductie over wat is composiet en met welke methodes ga je werken. Daarnaast leren we je onze SPECTO regels zoals het netjes houden van je werkplek. Na de introductie periode zal je gaan meelopen op de werkvloer zodat je echt leert hoe het werk in de praktijk gaat en tegen welke uitdagingen je tijdens het werk aan kunt lopen.

Contact SPECTO 
Specto Aerospace

Kom direct in contact met:
Elise​​​​ Breur

T: +31 (0)6 11410828

Stuur direct een e-mail