Aan de slag bij

EPCOR BV 

Over EPCOR BV

EPCOR – dochterbedrijf van KLM en onderdeel van de Air France Industries/KLM groep – is gespecialiseerd in het onderhouden van pneumatische componenten – geïnstalleerd door het gehele vliegtuig – en Auxiliary Power Units (APU’s) die de hoofdmotoren aandraaien en zorgen voor licht en lucht in het vliegtuig. Wij werken dagelijks aan diverse typen Airbus, Boeing en Embraers van meer dan 100 airlines wereldwijd, dit alles gebeurt in onze ‘state of the art’ workshop op Schiphol-Rijk!

We zijn ambitieus; de organisatie groeit en gaat fysiek uitbreiden waarbij we 2,5 keer zo groot worden. We zoeken mensen die goed kunnen focussen, innovatieve oplossingen bedenken en leergierig zijn. Mensen die zichzelf en elkaar uitdagen om steeds beter te worden en samen onze groei ambities te realiseren. Kom jij ons daarbij helpen?

In beeld
Stageomschrijving

Vanaf het moment dat je bij EPCOR binnenloopt, ervaar je een open en informele cultuur waar men samenwerkt en plezier maakt. Wij begeleiden we jouw groei door met elkaar te werken aan uitdagende projecten en doelstellingen. Zo kun je echt impact maken binnen de operatie en op het eindresultaat.

Werkomschrijving

Je werkt aan APU’s en pneumatische componenten binnen onze workshop in Schiphol-Rijk. Wij draaien geen ploegendiensten.

Contact EPCOR BV 

Kom direct in contact met:
Tim van der Eng

T: +31 (0)6 112 307 71

Stuur direct een e-mail