Aan de slag bij

Airline Technical Support

Over Airline Technical Support

ATS is een groeiend bedrijf binnen de luchtvaart met gedreven en enthousiaste engineers die nationaal en internationaal inzetbaar zijn op diverse projecten, zowel line maintenance als base maintenance.

In beeld
Stageomschrijving

Wij bieden ieder jaar een aantal stageplaatsen aan studenten waarbij alle aspecten van ons werkgebied aan bod komen. Waar je de ene dag betrokken bent bij één van onze eigen vliegtuigen in Woensdrecht, kan het zijn dat je de volgende dag met een ervaren engineer naar een locatie in het buitenland gaat om daar line maintenance werkzaamheden te verrichten. Het administratief verwerken van de werkzaamheden is onderdeel van de taken, maar het accent ligt op het in de praktijk meemaken en meebeleven van hoe het is om bij ons aan het werk te zijn. Samenwerking met de andere collega’s, Nederlands en vanuit het buitenland ingezette engineers biedt een fijne omgeving om te leren en te ervaren wat er van je gevraagd wordt in dit diverse vakgebied.

Werkomschrijving

Als mechanic of engineer kom je veelal te werken in Woensdrecht of bij één van onze opdrachtgevers op andere luchthavens in Nederland of het buitenland. De taken zijn divers en het team bestaat uit gedreven en enthousiaste collega’s waarbij naast werken, een prettige sfeer onderling ook erg belangrijk zijn.

Contact Airline Technical Support

Kom direct in contact met:
Irene Knol

T: 0629424390

Stuur direct een e-mail