Aan de slag bij

AAR Aircraft Component Services Amsterdam 

Over AAR Aircraft Component Services Amsterdam 

AAR Aircraft Component Services is onderdeel van de wereldwijd opererende AAR CORP (USA). AAR CORP is beursgenoteerd aan de NY Stock exchange. Wereldwijd werken er ruim 5000 medewerkers bij AAR in meer dan 20 landen. AAR Divisies zijn toonaangevend op het gebied van luchtvaarttechniek. De vier divisies zijn: MRO Services, Parts Supply, Intgrated Solutions en Manufacturing.

De divisie in Hoofddorp repareert en reviseert vliegtuiginstrumenten en – componenten: electro-mechanical, fuel, gearbox, generators, hydrolics en pneumatics.

Stageomschrijving

Wij bieden stagiairs de mogelijkheid aan om mee te draaien in de operatie. Je leert hoe je klachten lokaliseert en de oorzaak analyseert. Wij begeleiden je hoe je technische informatie verzamelt voor onze klanten en aan de hand hiervan hoe je de parts assembleert en klaarzet voor de eindtest.

Je ontvangt een stagevergoeding van €250 per maand en na je stage kun je direct bij ons aan de slag in loondienst. Moet je na je stage nog terug naar school dan geven wij je een baangarantie als jij je opleiding hebt afgerond.

Werkomschrijving

Je werkt aan diverse vliegtuigcomponenten in één van onze technische werkplaatsen. Je repareert en reviseert elektrische/mechanische/pneumatische vliegtuigcomponenten volgens fabrieksdocumentatie. Waar nodig maak je componenten schoon en vervang je defecte onderdelen. Vervolgens assembleer je het component, maakt de benodigde voorinstellingen en biedt het aan voor eind test. Hierna wordt het gereed gemaakt voor terug levering naar de klant. Volgens voorschriften maak je beknopt verslag van je bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden.

Wij zijn er trots op dat onze collega’s gem. ruim 20 jaar voor AAR werken. Waarom men zo lang voor ons werkt:
* Je raakt nooit uitgeleerd met nu 6000 verschillende componenten en er komen steeds nieuwe bij;
* Wij werken van maandag t/m vrijdag en je kunt zelf beslissen hoe laat je begint;
* Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld; 7% eindejaarsuitkering, een winstdeling
* 26 vakantiedagen, 3,5 ADV dagen, dagen voor lengte dienstverband en seniorendagen;
* Voldoende opleidingsmogelijkheden om je doorlopend te blijven ontwikkelen;
* Goede pensioen regeling en aanvullende verzekeringen.

Contact AAR Aircraft Component Services Amsterdam 

Kom direct in contact met:
Carol van Muijen

T: +31 (0)23 8000784

Stuur direct een e-mail